Traditie verzoenen met vrouwenrechten

De semi-nomadische veehouders van de Masai staan steevast bovenaan het verlanglijstje van toeristen die Tanzania bezoeken. Minder bekend is dat ze al hun ondernemingszin moeten aanboren om te overleven.

Trias Trail

Op 15 januari stappen 10 gemotiveerde ondernemers het vliegtuig op richting Ecuador. Ze zullen er de Cayambe-vulkaan beklimmen. Tegelijk zamelen ze 45.000 euro in voor de ondersteuning van kansarme quinoa-boeren.

Doe mee!

De meeste mensen op onze planeet krijgen geen kansen om hun dromen waar te maken. Samen met Trias kan je ervoor zorgen dat ondernemende mensen hun hindernissen op eigen kracht overwinnen. Doe mee… vandaag nog!

Wereldwijd ruimt Trias hindernissen uit de weg voor 4 miljoen kansarme mensen. Door boeren- en ondernemersverenigingen te versterken, creëren we kansen voor hun zelfontwikkeling. Zo kunnen ze hun eigen dromen waarmaken, want dat kan niemand in hun plaats doen.

Ontwikkelen

We verbinden mensen in slagkrachtige ledenorganisaties. Die verenigingen verschaffen familiale boeren en kleine ondernemers toegang tot bedrijfskennis en -begeleiding. Iedereen doet mee in dit verhaal, ook kwetsbare vrouwen en jongeren.

Financieren

Wie onderneemt, krijgt toegang tot microfinanciering om zijn of haar project rendabel te maken. Tot in de verste uithoeken, aan gunstige voorwaarden. Voor Trias is microfinanciering een belangrijk onderdeel van een geïntegreerd dienstenpakket.

Groeien

Kansarme ondernemers leren zich positioneren op de markt. Hun gezamenlijke standpunten vertolken ze met één stem. Zo werken kansarme mensen aan een samenleving in evenwicht, die iedereen in staat stelt om eigen dromen waar te maken.